onsdag 12 augusti 2009

Spelat i sommar

I sommar har jag spelat spel en del. Det fanns inte så mycket släpp men lyckades ändå hålla mig sysselsatt med lite olika lir som jag inte plockat upp när dom släpptes.

Riddick Escape from Butcher Bay och nåt om Athena - Lite oslipat ibland, och lite blaj får man stå ut med, men rätt kul att spela Smygvin från Smygehuk, det får klart godkänt. 3 av 5 smygtofflor.

Monkey Island remaken - Spelet var bra då och är det fortfarande. Nu med bra röstskådespelare, och högupplöst grafik. Stilen är lite fjant-Disney ibland (huvudkaraktärens hår suger!!), men det går att stå ut med. 4 av 5.

Sam and Max saves the World - Äh, humorn vägde inte riktigt upp krystade lösningar och jag vet inte vad. Visst fick man sig sina skratt, och det var kul ibland, men mest var det bara krystat och inte särskilt kul faktiskt. 2 av 5, personlig preferensvarning på det betyget.

Red Faction Guerilla - Bra som fan. Medvetet spelglädjesoptimerat öppenvärldsspel. Nästan en 5:a.

Call of Juarez Bound in Bajs - Ubisoft bajsar ur sig ett hafsverk för ovanlighets skull (haha) och det bara är så oinspirerat och tröttsamt. 2 av 5.

Battlefield 1943 - Kul multiplayer pang-pang spel med flygplan och annat skojeliskoj. Men det blev ingen långkörare som CoD4 eller så, men sjysst tidsfördriv i några veckor var det iaf. 4 av 5.

Anvil the Movie eller vad den nu heter har jag sett

Bra film om ett heavy metal-band från Kanada som inte var så speciellt bra, men fortfarande 30 år senare gnetar på och släpper album och drömmer om genombrottet som inte kom på 80-talet ska komma för eller senare. Den här filmen garanterar väl att det blir 40-årsjubileum också. Spinal Tap, fast på riktigt.